Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu boala Parkinson

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Cântărețul a dezvăluit acest lucru în timpul unui interviu la US TV, în emisiunea Good Morning America, potrivit Classic Rock.

„Am o amorțeală în braț, iar picioarele îmi sunt mereu reci”, spune Ozzy. „Nu știu dacă așa se manifestă boala Parkinson sau ce o fi, dar asta este problema”. Sharon Osbourne a confirmat că Ozzy suferă de boala Parkinson în stadiul 2, iar rigiditatea și amorțelile s-au înrăutățit, iar simptomele bolii se pot resimți în ambele părți ale corpului.

„Există mai multe tipuri de Parkinson”, spune ea. ” Nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiți nervi din organism. Și ai o zi bună, una bună de tot, și apoi una proastă de tot”.

„A fost o provocare teribilă pentru noi toți”, spune Ozzy. „Am avut ultimul spectacol în Ajunului Anului Nou la The Forum (2018). Apoi am avut căzătura aia nasoală. M-am operat la gât, ceea ce mi-a dat peste cap toți nervii.”

Ozzy și-a exprimat din nou dorința de continua să lucreze, spunând „având un background în care am muncit mult, nu-mi place să dezamăgesc oamenii. Nu-mi place să nu-mi fac treaba. Iar când îmi văd soția mergând la lucru, copiii mergând să lucreze, toată lumea încearcă să-mi fie de ajutor, asta mă cam terminp pentru că nu-mi pot ajuta familia. Dar o iau și așa: sunt de o mie de ori mai bine decât eram în februarie. Eram într-o stare de șoc.”.

Săptămâna trecută a fost lansat trailer-ul de la documentarul despre viața lui Ozzy Osbourne: Biography: The Nine Lives Of Ozzy 

Ozzy va lansa noul său album Ordinary Man la 21 februarie. Fostul lider al trupei Black Sabbath va reveni pe scenă la Atlanta la 27 mai.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button