Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Helloween lansează „Skyfall”, un nou single și videoclipul acestuia

Într-o componență care amintește de vremurile bune, Helloween va lansa mult așteptatul nou album la 18 iunie, iar videoclipul pentru primul single, Skyfall,  a fost lansat ieri. Piesa Skyfall poate fi ascultată de azi la Radio Total.

Coperta albumului a fost pictată de artistul Eliran Kantor, care a mai lucrat cu Hatebreed, Soulfly, Testament, Iced earth și Sodom.

Componența actuală Helloween înseamnă cântprețul Michael Kiske, chitaristul și vocalistul Kai Hansen împreunp cu Andi Deris, chitariștii Michael Weikath și Sascha Gerstner, bassitul Markus Grosskopf li bateristul Daniel Loble.

Loble: „Acest album este ca o încoronare a călătoriei Pumpkins United. Întotdeauna m-au fascinat trăsăturile de caracter diferite și fațetele din istoria Helloween. De exemplu, legendarele voci ale lui Michi, Andi și Kai. Să te bucuri de toate trei la un loc acum, pe un singur album, este experiența fundamentală a Helloween”.

Bauerfind: „După 30 de ani cu diferite componențe ale trupei, chiar credeam că sunt pregătit pentru un o nouă provocare extremă, dar m-am înțelat. Așteptările mele au fost cu mult depășite în toate felurile cu acest pachet imens de creativitate”.

Weikath: „Este întâlnirea de neînțeles a șapte muzicieni care lucrează împrreună ca prieteni, poate chiar ca o familie, care au creat ceva la care nimeni nu s-a gândit că ar putea fi posibil. Este ca și cum te-ai trezi din somn, dar încă ești cufundat într-un vis extraordinar.”

Hansen: „Să fiu în studio cu vechii mei colegi după 30 de ani a fost foarte emoționant pentru mine. Dar, în același timp, a fost o experiență cu totul diferită cu „noii” băieți. Colaborarea a mai mulți autori, fiecare dintre ei fiind un caracter puternic, a făcut albumul să fie unul special. Un amestec unic care se trage din toate capitolele din istoria trupei.”

Grosskopf: „Pentru mine, să fiu unul dintre „ultimii” supravieșuitori care a cântat fiecare notă de la început, a fost o experiență fantastică și un proces foarte emoționant. Cred că asta se poate asculta pe album. Îl iubesc.”

Track listing:

01. Out For The Glory
02. Fear Of The Fallen
03. Best Time
04. Mass Pollution
05. Angels
06. Rise Without Chains
07. Indestructible
08. Robot King
09. Cyanide
10. Down In The Dumps
11. Orbit
12. Skyfall

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button