Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi noul cover al lui Neal Morse, Mike Portnoy și Randy George la o piesă a lui Ringo Starr

Neal Morse, Mike Portnoy și Randy George au lansat un nou videoclip al propriei lor versiuni pentru piesa lui Ringo Starr, It Don’t Come Easy.

Piesa face parte de pe Cov3r To Cov3rcare va fi lansat la 24 iulie. Este al treilea disc din seria trioului, Cover To Cover care include și versiuni ale pieselor clasice, cântate în original de King Crimson, Jethro Tull, David Bowie și alții.

„Având cover-uri la piesele solo ale lui Paul (Maybe I’m Amazed) și George (What Is Life) pe primul Cover To Cover,  era timpul să-l reprezentăm și pe Ringo de data asta. Am avut onoarea de a cânta vocea principală pe această piesă și sunt foarte mândru că nu am avut pe nimeni altcineva în afară de fiica mea, Melody, pentru backing vocals, primul nostru duet tată-fiică. ”, a spus bateristul Mike Portnoy.

Trioul, care cântă împreună și în Neal Morse band, au lansat și un clip video pentru versiune lor la Baker Street a lui Gerry Rafferty, care se află pe același album.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button