Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Danny Carey speră ca Tool să înregistreze un EP în perioada de izolare

La începutul perioadei de izolare, bateristul Tool Danny Carey spunea că s-ar putea reuni cu bassistul Justin Chancellor și chitaristul Adam Jones pentru a lucra împreună la un EP. Au trecut câteva luni de atuncu și pare că nimic nu s-a întâmplat.

În ciuda declarației că trupa se află „într-un fel de pauză” în acest moment, având în vedere că întregul turneu de anul acesta a rămas în aer, Danny spune că, pentru că lucrurile nu par să revină la normal până anul viitor, trebuie să repornească motoarele.

„Tool nu a cântat”, spune el, citat de Kerrang!. „Suntem într-un fel de pauză. Nu s-a prea întâmplat nimic. Dar cred că a sosit vremea. Am tot sperat să revenim și am stat așa într-o stare de genul: „Hei, bucurați-vă de perioada asta cât mai e”, dar se pare că o să dureze tot restul anului, așa că trebuie să me dezmorțim și să începem să funcționăm – poate chiar să facem un EP, cel puțin, sau ceva de genul acesta”.

Danny adaugă că Tool nu are acum o casă de înregistrări așa că pot face ce vor: „Practic nu prea am făcut asta niciodată de la prima noastră lansare, așa că m-am gândit că ar fi drăguț să facem ceva de genul ăsta. Nu avem un contract, așa că practic putem lansa orice vrem, ceea ce este un sentiment mișto.”

Justin spunea în mai că „a scris câteva riffuri interesante care sunt rezervate pentru Tool”, așa că ne putem aștepta la surprize plăcute.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button