Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Sharon Osbourne: „Ozzy va pleca din nou în turneu în 2022”

Ozzy Osbourne nu a prea avut noroc cu turneele în ultima vreme. Turneul său No More Tours II a fost amânat deja de două ori, și asta înainte de pandemia cu coronavirus care a anulat toate planurile de turneu ale tuturor. Dar există și o veste bună: soția lui Ozzy, Sharon, a confirmat că Prințul Întunericului are deja programate concerte în 2022.

Vorbind pentru Planet Rock radio, ea a dezvăluit că există niște concerte stabilite.

„Toată lumea stabilește concerte pentru 2022, și să găsești date disponibile acum este o nebunie”, spune ea. „Agenții și companiile au luat-o razna, fiecare încercând să revină. Va fi nemaipomenit. Va fi o perioadă extraordinară când trupele vor reveni și totul va fi o bucurie.

Turneul lui Ozzy a fost reprogramat”, a continuat Sharon. „Turneul din Marea Britanie va fi tot în 2022. Înțelegeți? Continuăm în mod normal. Al făcut multe emisiuni și trebuie să continuăm până când Ozzy va putea reveni live. Acum se află în studio lucrând la un nou album. Vom face un film despre povestea vieții lui Ozzy și trebuie să facă și coloana sonoră pentru el. Așa că îl țin ocupat ca să fiu sinceră.”

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button