Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Lazuli va lansa un nou album acustic

Trupa franceză de rock progresiv Lazuli a anunțat că lucrează la un nou album care urmează să fie lansat anul acesta. Va fi un album acustic, existând și unele reînregistrări ale unor piese mai vechi.

„Ca un cadou de an nou, înregistrăm în prezent un nou album acustic, și cu piese pe care le-am ales de pe precedentele noastre opt albume”, au anunțat membrii trupei într-o postare pe Facebook. „Un fel de album în izolare, o paranteză. De-abia așteptăm să vi-l prezentăm…la fel cum așteptăm să ne revedem cu voi de pe scenă”.

Lazuli a lansat anul trecut cel mai recent album al lor, Le Fantastique Envol de Dieter Böhm. În iulie, anunțau plecarea din trupă chitaristului Gédéric Byar, care a fost înlocuit cu Frenchan Arnaud Beyney.

„Arnaud este un excelent muzician, dar nu numai atât, este și un om foarte frumos”, spune Leonetti. „Energia și zâmbetul lui ne-au ridicat moralul. Ged este unic, așa și Arnaud. Doi muzicieni cu adevărat diferiți, așa că nu este posibilă niciun fel de comparație.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button