Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă piesa „One Sky”, cântată de Al Di Meola și Dodi Battaglia

Legendarul chitarist american Al Di Meola a făcut echioă cu chitaristul italian Dodi Battaglia pentru a crea un cântec nou, One Sky.

„Dodi și cu mine acționăm ca o punte firească între stilurile noastre diferite cu șase corzi și am creat One Sky , o fuziune disparată aflați la kilometri depărtare unul de altul, dar uniți de aceeași dragoste pentru muzică și puterea eliberatoare pe care o poate exprima”, explică Di Meola.

One Sky  reprezintă prima colaborare a celor doi chitariști pentru un cântec cu un sound neașteptat și surprinzător, întărit de uniunea trecutului lor diferit din punct de vedere muzical. Este un amalgam a două stiluri distincte de cântat la chitară, un fel de masterclass condimentat pe ici pe colo cu accente moderne de pop-rock.

Piesa, produsă de Azzura Music, este primul single de noul album de piese nelansate al lui Dodi Battaglia care urmează să apară anul viitor.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button