Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Cactus a lansat un nou album

Legendarii rockeri ai anilor 1970, Cactus, au lansat un nou album, Tightrope. Trupa a filmat și un videoclip pentru single-ul care dă titlul albumului. Piesa intră de azi în playlistul Radio Total.

Membrul fondator al formației și baterist, Carmine Appice, spune despre Tightrope că este unul dintre cântecele sale preferate de pe acest album. „Este un blues-rock classic grozav. Îmi place la nebunie!”

Trupa Cactus a fost cumva cunoscută și ca „Led Zeppelin-ul american”, cu un sound blues-rock exploziv, cu muzicieni străluciți, ca să nu mai vorbim de prezența lor energică și vie de pe scenă care i-a făcut faimoși pe scenele rock din toată lumea.

Cu Appice, Jimmy Kunes la voce și Randy Pratt la muzicuță, Paul Warren la chitară și James Caputo la Bass, Tightrope este, potrivit lui Appice „unul dintre cele mai bune albume Cactus din toate timpurile. De la interpretare, scrierea pieselor până la producție, am făcut un pas în față”.

Track listing:

01. Tightrope
02. Papa Was A Rolling Stone
03. All Shook Up
04. Poison In Paradise
05. Third Time Gone
06. Shake That Thing
07. Primitive Touch
08. Preaching Woman Man Blues
09. Elevation
10. Suite 1 & 2: Everlong, All The Madmen
11. Headed For A Fall
12. Wear It Out

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button