Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Martin Rubashov lansează videoclipul piesei „Lights Of July”

Interpretul suedez de folk progresiv Martin Rubashov a lansat videoclipul pentru un nou single, Lights Of July. Cântecul face parte de pe viitorul album al artistului, album care încă nu are un nume, dar care va fi lansat anul viitor. Piesa este cântată împreună cu liderul trupei Katatonia, Jonas Renske.

„Am scris Lights Of July într-o seară târzie de iulie anul acesta în orașul în care m-am născut, Hälsingland”, explică Rubashov. „Mă plimbam prin pădure și mi s-a părut că lumina este extraordinară. Cântecul este despre joaca de-a v-ați ascunselea în soarele de la miezul nopții și nu ai unde să te ascunzi, și despre cât de greu este să te ascunzi într-o lume în care aproape că oricine te poate găsi mereu. Întreaga planetă este exploatată și cea mai mare parte din ea a fost deja explorată. Este greu să găsești ascunzătoarea perfectă.

Am ascultat mult timp trupa Katatonia și mereu am fost impresionat de modul în care cântă Jonas. Este unic în felul său și știam că a petrecut ceva timp în Hälsingland când era mai tânăr, așa că am fost foarte fericit și onorat atunci când mi-a spus că vrea să cânte cu mine în această piesă.”

„M-am bucurat să cânt în această piesă”, completează și Renske. „Când Martin m-a întrebat dacă vreau să cânt și mi-a pus să ascult piesa, am simțit că are un vibe special. Suav, misterios, pentru scurt timp. Precum vara suedeză”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button