Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Godsmack pregătește două noi lansări anul viitor

Godsmack anunța în luna aprilie că amână turneul de anul acesta din cauza pandemiei cu coronavirus, dar asta nu înseamnă că în tot acest timp trupa a stat degeaba. Sully Erna a dezvăluit recent planurile de a finaliza un nou album solo înainte de finalul anului, dar și alte proiecte care sunt în lucru cu trupa.

Vorbind pentru podcastul Appetite for Distortion, Erna a dezvăluit că există două posibile materiale înregistrate în lucru pentru 2021. „Începem să scriem acum ceva mai multă muzică acum pentru noul album Godsmack. Încercăm poate chiar să facem două albume, un EP acustic și un LP”, a spus Erna. „Și o să lucrez și la albumul solo. E mult de lucrur. E mai bine să fii ocupat, cred, decât să te plictisești. Plictiseala aduce numai probleme.”

Este prima dată când Erna vorbește despre acest EP acustic. Luna trecută, într-un alt interviu, Erna spunea că lucrează împreună cu trupa la un nou album, repetând, înregistrând și mixând, dar a menționat că se află în lucru și un documentar despre viața sa.

sursa: Loudwire

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button