Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noul single Rise Against, „Nowhere Generation”

Punkerii de la Rise Against au lansat un nou single, Nowhere Generation, al cărui videoclip îl puteți vedea mai jos. Cântecul este un fel de chemare la arme adresată în specila milenialilor, celord idn generațiile Y și Z pentru a susține și apăra faptul că poporul, și nu politicianii, deține adevărata putere și că tânăra generație trebuie să-și revendice puterea de a asigura viitorul democrației americane.

Nowhere Generation este și titlul albumului care ar putea deveni cel mai important al trupei Rise Against în cei 20 de ani de carieră. Va apărea la 4 iunie. Cele 11 cântece de pe album vorbesc despre factorii politici, sociali și economici care ar submina visul american: acela conform căruia indiferent de rasă, locul nașterii și clasa socială, dacă muncești și-ți vezi de treabă, poți să reușești.

Tim McIlrath, vocalist, autor al versurilor și chitarist spune: „Reușita care a fost promisă prin muncă asiduă și dedicare nu mai este valabilă pentru oricine. Când privilegiatul urcă scara succesului și apoi îi dă foc de sus, ruptura, dezmembrarea este singurul răspuns.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button