Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește trailer-ul documentarului „Guitar Man” despre viața chitaristului de blues Joe Bonamassa

Cariera chiataristului de blues născut la New York, Joe Bonamassa, este subiectul unui nou documentar care a fost lansat azi.

Guitar Man urmărește cariera lui Bonamassa din copilărie, de când acel copil -minune de 12 ani era descoperit și mentorat de legenda blues-ului B.B. King și până la înregistrarea celui mai recent album al chitaristului, Royal Tea, la faimosul studio Abbey Road din Londra. Luna trecută, albumul a debutat pe locul 1 în topul american Billboard Blues, al 24-lea album al lui Bonamassa care reușește această performanță.

Plin de muzică, filmări live de la concerte și interviuri cu legende din industria muzicii, Guitar Man este o cronică a anilor în care muzicianul s-a dezvoltat și perfecționat, călătorin prin toată lumea pentru a duce muzica sa maselor și colaborând cu artiști de top din întreaga lume. Până acum Bonamassa nu a concertat pe vreo scenă românească, dar să sperăm că o va face în curând.

Vorbind cu Kyle Olsson, pentru seria Life In Six Strings, chitaristul a a povestit ce l-a făcut să cânte la chitară: „Când eram copil, nu voiam să intru în belele, nu voiam să atrag atenția. Nu voiam decât să treacă ziua, să ajung acasă de la școală și să cânt la chitară”, spune el. „Pentru că era o evadare grozavă din relitățile care înconjurau un copil cumva ciudat din punct de vedere social, care mai era și intimidat, victimă a bullyingului.

Am folosit de multe ori acest tertip ca pe un instrument pentru a mă încuraja în situații în care nu eram decât copilul din colț care nu vorbește cu nimeni. N-am fost niciodată persoana care să atragă atenția, sau despre care să se spună: „O, îl știi pe Joe? Toată lumea îl iubește.” Nu s-a întâmplat niciodată asta.”

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button