Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Rammstein a revenit oficial în studio

Rammstein a revenit oficial în studio. Trupa, care a fost nevoită să-și amâne turneul din acest an din cauza pandemiei cu Covid-19, a dezvăluit reunirea lor pentru a lucra undeva în sudul Franței.

O postare de pe contul oficial al trupei pe Instagram arată o fotografue cu trupa lucrând în studiourile La Fabrique din Saint-Rémy-de-Provence, unde au înregistrat anul trecut albumul fără nume. Fotoexplicația este următoarea: „Din păcate, fără turneu anul acesta – dar este grozav să ne aflăm din nou în studio!”

Deși membrii trupei nu spun ce pun la cale, bateristul Christoph Schneider confirma recent că trupa lucrează la un nou material.

„Avem multe idei și multe piese neterminate”, a declarat Schneider pentru Radio Rodeo’s The BossHoss show în iunie. „Ne-am întâlnit și lucrăm împreună la mai multe piese. Vrem să lucrăm la cântece, dar dacă va fi un nou album, nimeni nu știe”.

https://www.instagram.com/p/CGDEKzQp5-h/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button