Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Iron Maiden lansează „Sign Of The Cross” de pe noul album live, „Legacy Of The Beast”

Turneul istoric Legacy Of The Beast din 2018-2019 al trupei Iron Maiden a fost surprins pe viiroul album live Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City. Legendele metalului tocmai au lansat o nouă piesă de pe acesta, Sign Of The Cross.

Piesa, care inițial a apărut pe albumul The X Factor (1995) nu mai fusese cântată live din 2001 și a apărut și pe albumul.DVD Rock in Rio live.

„Când ultima etapă a turneului nostru Legacy din vara aceasta a fost anulată din cauza pandemiei, toți băieții din trupă au fost foarte dezamăgiți și lipsiți de optimism, așa cum știm că s-au simțit și fanii noștri”, a comentat bassistul Steve Harris pe înregistrarea live. „Așteptam cu nerăbdare să ducem show-ul în cât mai multe țări și am reușit să reprogramăm cele mai multe dintre concertele din Europa în 2021. Dar până atunci ne-am gândit să ascultăm înregistrări din turneu și să vedem dacă putem face un album live finisat, un fel de suvenir, de care să se poată bucura oricine de oriunde”.

Harris a adăugat: „Sunt foarte mulțumit de rezultat, mai ales că acest set list include cântece care nu au mai fost pe vreun CD live până acum, cum ar fi For The Greater Good of God, și alte cântece mai vechi: Where Eagles Dare, Flight Of Icarus, The Clansman și Sign Of The Cross, care nu a mai făcut parte din lista de cântece live de foarte mulți ani. Nu am mai lansat vreun album live din Mexic până acum și cred că acest album face dreptate pasiunii și bucuriei fanilor noștri mexicani care ne-au primit extraordinar ori de câte ori am cântat acolo.”

Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City va fi lansat la 20 noiembrie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button