Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Este posibilă apariția unui album Soundgarden cu înregistrări nelansate cu vocea lui Chris Cornell

Nu este pentru prima dată când chitaristul Kim Thayil este întrebat despre posibilitatea apariției unui nou material Soundgarden cu înregistrări cu Chris Cornell. El a declarat recent că este posibil să apară noi cântece Sourdgarden, cu vocea lui Chris Cornell.

„Este foarte posibil, pentru că asta facem…Cu siguranță avem un alt material înregistrat. Cântece scrise, demo-uri și înregistrări.  Tot ce trebuie făcut este să luăm fișierele audio care sunt disponibile. Mai trebuie lucrat la unele lucruri, la chitară, tobe. Ben (Shepherd) face bassul. Matt (Cameron) poate cânta la tobe cum vrea. Putem avea acces la ce producători vrem, pentru a face materialul să sune a Soundgarden. Și da, putem face asta.“

La începutul anului, revista Kerrang! l-a întrebat pe Kim dacă fanii se vor bucura de un nou disc, la care chitaristul a răspuns: „Când s-a terminat cu Soundgarden, înainte de ultimulo turneu, am petrecut un an între concerte Pearl Jam și turneele solo ale lui Chris, când ne adunam și scriam. Am scris și am făcut demouri pentru 6-7 piese care sunt complete și probabil că vom mai avea alte 6-7 din concecrte și vom putea lucra la următorul album. Matt și Ben vor înregistra vocile pe lângî cea a lui Chris deja înregistrată ca să putem termina cântecele. Putem face asta. Și la un moment dat în viitor o s-o facem“.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button