Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noul single Iron Maiden, „Stratego”

Iron Maiden a lansat Stratego, al doilea single de pe viitorul album Senjutsu, care va fi lansat la 3 septembrie. Primul single lansat a fost The Writing On The Wall.

Scrisă de bassistul Steve Harris și chitaristul Janick Gers, piesa Stratego spune povestea triburilor războinice din vechea Japonie, dar surpriza ar putea fi bucata care sigur ne va trimite cu gândul la Kashmir a trupei Led Zeppelin.

„Cântecele de pe album sunt foarte diferote, iar unele dintre ele sunt chiar ceva mai lungi. Una sau două piese sună chiar diferit de stilul nostru obișnuit, și cred că fanii Maiden vor fi surprinși – într-un mod plăcut, sper!”, spune Bruce Dickinson cu o lună în urmă.

Senjutsu conține 10 piese, inclusiv The Writing On The Wall, lansată recent. Denumit după un termen japonez care în traducere liberă înseamnă „tactici și strategie”, care cel mai adesea este folosit în situații de luptă, Senjutsu are o copertă care este legată de samurai.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button