Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Iron Maiden are „ceva foarte interesant pe țeavă”

Chitaristul Iron Maiden, Adrian Smith, a declarat pentru SiriusXM că fanii se pot aștepta la ceva surprize când trupa va reveni odată ce pandemia va fi ținută sub control.

„Cred că va merita așteptarea, atâta vreme cât Maiden merge mai departe” a declarat el, potrivit blabbermouth.net. „Sunt câteva lucruri foarte interesante pe țeavă. Cam atât pot spune, dar cred că fanilor le va plăcea la nebunie.”

Iron Maiden are câteva date stabilite pentru turneul european, din 5 iunie până în 11 iulie, dar mai mult ca sigur că aceste concerte vor fi amânate din cauza pandemiei.

Trupa nu a mai lansat material proaspăt din 2015, odată cu albumul The Book Of Souls. Acesta a fost înregistrat spre finalul anului 2014 la Paris, cu producătorul Kevin „Caveman” Shirley.

The Book Of Souls a fost cel mai lung album al Iron Maiden, cu o durată de 92 de minute, cu versuri care au avut ca teme principale, moarteam reîncarnarea, sufletul și pieirea.

Chitaristul Adrian Smith își promovează în prezent albumul de debut pe care l-a lansat împreună cu Richie Kotezen, un proiect personal. Ambii au lucrat la toate piesele, au scris versurile și au cântat ca voci principale. Albumul Smith/Kotzen are nouă piese și a fost înregistrat în luna februarie 2020.

Cei doi au lansat recent cel de al treilea clip video, Running. 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button