Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Beartooth a lansat videoclipul piesei „Devastation”

Beartooth a lansat videcolipul piesei Devastation, care face parte de pe al patrulea album al trupei, Below, ce urmează să apară la 25 iunie.

Liderul Beartooth, Caleb Shomo a declarat: „Below este de departe albumul meu preferat de până acum. Acoperă partea întunecată a ceea ce a însemnat să gestionăm tensiunea mentală din ultimul an. Am dat tot ce am avut – și muzical și din punct de vedere al versurilor. Este prea întunecat? Posibil, dar a fost la fel de onest pe cât am putut eu fi cu ceea ce am simțit. Sper ca toată lumea să fie pregătită să sară într-o călătorie sălbatică.”

„Below”:

01. Below
02. Devastation
03. The Past Is Dead
04. Fed Up
05. Dominate
06. No Return
07. Phantom Pain
08. Skin
09. Hell Of It
10. I Wont Give It Up
11. The Answer
12. The Last Riff

În luna iulie, Shomo povestea pentru „Mosh Talks With Beez” despre compunerea și înregistrarea pieselor de pe Below: „La acest album am lucrat mare parte pe drum –  o foarte mare parte. Ca să fiu sincer, nu puteam fi mai norocoși în privința ciclului de realizare a albumului acesta.

Turneul european Disease a fost ultimul din ciclul, care s-a terminat la 6 martie, cred. Apoi, săptămâna următoare, totul s-a închis. Așa că noi deja planificasem să facem o pauză anul trecut. Nu ne planificasem să ne luăm o pauză tot anul, așa cum probabil o să se întâmple.

Am scris foarte mult pe drum în turneu. Am adus demouri în studio și a fost grozav.”

Vorbind despre direcția muzicală a noilor cântec Beartooth, Shomo a explicat: „Modul cel mai simplu prin care pot explica asta oamenilor fără a da prea mult din casă a fost așa: dacă Disease a fost AC/DC, acest album este Black Sabbath.”

Disease, al treilea album al trupei, a fost lansat în septembrie 2018.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button