Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Faimosul pulover al lui Kurt Cobain scos din nou la licitație

Puloverul verzui pe care Kurt Cobain l-a purtat în faimosul „MTV Unplugged“ este din nou scos la licitație și ar putea fi vândut cu 300.000 de dolari, potrivit insider.com.

Acțiunea de vânzare face parte dintr-o licitație online în care sunt vândute mai multe memorabilia din lumea rock ‘n’ roll. Julien’s Auctions vinde puloverul, care a fost purtat de Cobain la New York în 18 noiembrie 1993, când trupa Nirvana a filmat „MTV Unplugged“.

Prețul de start la licitație a fost de 50.000 de dolari, deși se așteaptă ca puloverul să fie vândut cu un preț undeva între 200.000 și 300.000 de dolari.

Potrivit casei de licitații, puloverul lui Cobain a fost inițial deținut de Jackie Faryy, un apropiat al familiei lui Cobain. Aceasta a lucrat, de asemenea, ca dădacă pentru fiica lui Cobain, Frances Bean.

Puloverul vechi de 26 de ani este departe de a fi într-o stare perfectă. În primul rând este nespălat, pentru că acest lucru este foarte important. Potrivit casei de licitații, îi lipsește un nasture, este decolorat și are o gaură produsă de o arsură undeva lângă buzunarul stâng.

Într-o declarație pentru Rolling Stone, Darren Julien de la casa de licitații a spus că puloverul nu a fost niciodată spălat. „Este foarte important să nu-l spălăm. Petele au rpmas. Există chiar și o arsură provocată de o arsură care se poate observa“.

Nu este prima dată când bunurile lui Cobain sunt vândute la licitație. În mai anul acesta, Julien’s Auctions a vândut o farfurie de carton murdară, folosită de Cobain, pentru suma de 22.400 de dolari. Se spune că muzicianul ar fi mâncat o felie de pizza pe acea farfurie, în anul 1990, pe care apoi a scris un setlist pentru un concert Nirvana.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button