Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Flying Colors anunță lansarea unui nou album

Flying Colors  anunță lansarea unui nou album live la sfârșitul acestui an, anunță revista Prog. Third Stage: Live In London a fost înregistrat în timpul concertului trupei din Shepherd’s Bush Empire în decembrie 2019 – parte a turneului lui Neal Morse, Mike Portnoy, Steve Morse, Dave LaRue și Casey McPherson pentru a-și promova albumul Third Degree.

Albumul va fi lansat la 18 septembrie prin intermediul Music Theories Recordings, pe mai multe formate, inclusiv un vinil transparent oranj 3LP și pe platforme de streaming.

La jumătatea concertului, Portnoy se adresează mulțimii, spunând: „Bine ați venit la ceva foarte rar, mai rar decât un OZN, decât Bigfoot – Flying Colors, aici pe scenă în Londra. Este o noapte foarte tristă pentru noi pentru că este ultima noapte din turneu și nu apucăm să cântăm împreună suficient, așa că ne vom bucura de fiecare moment din această noapte petrecut pe această scenă.”

Amintindu-și de ieșirea din scenă în acea noapte, vocalistul McPherson spune: „Îmi amintesc cum m-am simțit înainte de concertul din Londra. Am fost entuziasmat pentru că fiica mea cea mare și bunica mea au fost acolo. Am simțit că scena e toată a mea. Întotdeauna este un sentiment bun să stăpânești scena  când materialul este înrădăcinat suficient de mult încât să lași totul că curgă firesc.

„Să cânt în Flying Colors e ca și cum aș fi într-un film. Este incredibil de puternic din punct de vedere emoțional, iar să mă gândesc că acesta va fi ultimul concert a fost un sentiment dulce-amărui. Îi iubesc pe colegii mei din trupă, și întotdeauna avem parte de distracție când mergem cu autocarul în turneu. Chimia noastră este ca un sushi bun. Nu există vreun ingredient care poate fi înlocuit și care să fie la fel de gustos. Este una dintre cele mai bune și deosebite trupe în care am cântat vreodată.”

Pentru a sublinia acest anunț, Flying Colors a lansat un video cu membrii trupei cântând Mask Machine împreună cu un trailer.

Flying Colors: Third Stage: Live In London
1. Blue Ocean
2. A Place In Your World
3. The Loss Inside
4. More
5. Kayla
6. Geronimo
7. You Are Not Alone
8. Forever In A Daze
9. Love Letter
10. Peaceful Harbor
11. Crawl
12. Infinite Fire
13. Cosmic Symphony
14. The Storm
15. Mask Machine

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button