Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Tool, la un pas de incendierea studioului în care înregistrau „Fear Inoculum“

Producătorul trupei Tool, Joe Barresi, își amintește momentul în care băieții aproape că au dat foc studioului în care înregistrau cel mai recent album al lor, „Fear Inoculum“, potrivit ultimateclassicrock.com.

Proiectul a fost amânat de mai multe ori, discul apărând la 13 ani distanță de precedentul, „10.000 Days“ – dar cel puțin un posibil dezastru a fost evitat în timp ce toboșarul Danny Carey cânta în timpul unei piese.

„Înregistram“, a declarat Barresi pentru Kerrang într-un interviu recent. „Întotdeauna ne place să aranjăm camera. Dan avea, un fel de aranjament geometric în spatele lui…și niște lumânări. Își dă așa o stare…Îmi amintesc că tehnicianul de la tobe, Bruce Jacoby, era în fața consolei, și deodată am văzut numai panică pe chipul lui. Era ceva de genul: Ce? Ce se întâmplă?

Deodată, a ieșit ca o furtună din camera de control prin ușa din spate, și se duce în spatele lui Danny, unde, cred că Dan cânta așa de prin și cu o așa forță încât una dintre lumânări a căzut pe floor tom (o tobă mai mică, ce stă pe sol pe trei picioare), așa cîncât capul acesteia a început să ardă. Erau stropitori în tavan, așa că încercam să stingem focul înainte ca acestea să pornească și tot studioul să fie distrus. A fost un moment nebunesc – practic Dan aproape că a dat foc studioului“.

Luna trecută, Carey a dezvăluit faptul că Tool au încercat să evite această lună perioadă până la lansarea a ceea ce este al șaselea lor LP. El a declarat pentru Metal hammer: „Vom merge în turneu, probabil pentru doi sau trei ani, cel puțin. Pare că e ceea ce am făcut la fiecare album, și după aia vom vedea cum stăm după asta. Eu sper să ne pregătim pentru alte înregistrări. Avem tone de materiale. Nu va mai dura 12 ani, sau pe acolo, iar dacă se întâmplă asta, probabil că voi fi atât de bătrân încât nu-mi voi mai putea ridica bețele! Speranța mea este că vom face un alt album și vom merge mai departe“.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button