Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Chris Slade: „Sunt pregătit să plec în turneu dacă AC/DC are nevoie de mine”

Chris Slade spune că e pregătit de plecare, dacă AC/DC îl solicită pentru un proiect live, potrivit Classic Rock.

Bateristul galez s-a lăturat inițial trupei AC/DC în 1989, dar a fost înlocuit cu Phil Rudd când acesta revenit în grup în 1994. Slade a revenit ulterior la tobe în 2016 când Rudd a fost dat afară din trupă, pentru că a fost găsit vinovat de posesie de droguri și amenințări cu moartea.

Întrebat dacă poate oferi detalii de actualitate legate de activitatea AC/DC, Slade a declarat pentru Sonic Perspectives: „Întotdeauna există zvonuri legate de AC/DC. Dar singurul om care știe ce urmează să se întâmple este Angus. Dar nu se va întâmpla anul acesta! Chiar pot să spun că nu se va întâmpla în 2020!”

Deși se zvonește că Rudd va reveni în trupă împreună cu Brian Johnson, Slade spune că este pregătit dacă trupa are nevoie de el. „Sunt tot timpul pregătit de plecare. Îmi place să călătoresc, să cânt la tobe, și să fiu în turneu. Nu mulți oameni se pot lăuda cu asta. Sper să mai fac asta mult timp de acum înainte.”

În acest interviu, Slade vorbește de asemenea despre înregistrarea unui nou album cu Chris Slade Timeline, având deja opt piese mixate, inclusiv cântece AC/DC.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button