Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Shame Shame”, noul single Foo Fighters

Foo Fighters a lansat un nou single, Shame Shame, care face parte de pe viitorul album al trupei, cel de al zecelea, Medicine At Midnight. Este primul disc de studio al trupei în ultimii trei ani.

Shame Shame este cu siguranță ceva puțin diferit decât orice am făcut noi până acum și este chiar puțin diferită de restul pieselor de pe album, deși discul conține multe piese care sunt, așa mai groove, cam ca aceasta”, spune chitaristul Chris Shiflett pentru The Brag.

Dave este baterist și mereu vine cu tot felul de schimbări ritmice și riffuri bazate pe ritmuri pe care le aude în mintea lui”

Medicine At Midnight va fi lansat la 5 februarie 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=Mn6y3dsKTWU&feature=emb_logo

Foo Fighters a început să anunțe albumul în urmă cu câteva zile, deși el exista de ceva vreme: Medicine At Midnight a fost cântat în întregime pentru anumiți jurnaliști în luna martie, dar a fost în stand-by din cauza pandemiei cu coronavirus.

Foo Fighters began teasing the album several days ago, although it’s been around for while: Medicine At Midnight was played in full to select journalists back in March, but has been held back for release as uncertainly gripped the music industry.

Liderul trupei a comparat albumul cu cel al lui David Bowie din 1983, Let’s Dance.

„E plin cu aceste piese emblematice, uriașe”, spune el. „E ca un fel de muzică pentru dans într-un fel ciudat. Adică nu un album cu muzică dance, disco, modern – are zvâc. Pentru mine e albumul nostru gen Let’s Dance al lui David Bowie. Asta am vrut să facem, pentru că ne gândeam: Hai să facem un album să ne distrăm.”

Medicine At Midnight Tracklist

1. Making a Fire
2. Shame Shame
3. Cloudspotter
4. Waiting on a War
5. Medicine at Midnight
6. No Son of Mine
7. Holding Poison
8. Chasing Birds
9. Love Dies Young

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button