Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Robert Plant are planuri pentru un nou album

Robert Plant are planuri ambițioase. Fostul solist Led Zeppelin a vorbit despre planurile de viitor într-un interviu pentru Classic Rock, spunând că el și trupa sa „Sensational Space Shifters“ au aproape „40 de idei instrumentale“ pregătite pentru un posibil LP. Ba mai mult, Plant este „sigur“ că va mai înregistra un al bum cu Alison Krauss, împreună cu care a mai înregistrat un album în 2007.

Plant a debutat cu „Sensational Space Shifters în 2012 și a înregistrat două albume împreună cu ei: „llulaby and…the Ceaseless Roar“ în 2014 și „Carry Fire“ în 2017. Acum, au idei pentru un nou proiect. „Sunt unele chestiuni care s-ar putea întâmpla, posibil în Nashville“, a declarat el pentru Classic Rock. „Ar trebui să ajung acolo peste două săptămâni. Nu se întâmplă nimic momentan, dar se va întâmpla“.

Trupa este nerăbdătoare să experimenteze în timpul sesiunilor. „Lucrăm cu un tip pe nume Tim Oliver, care este managerul studioului Real World, locul lui Peter Gabriel“, a spus Plant. „Pot sta o după-amiază întreagă cu Tim și putem schimba stiluri, să dăm o formă pieselor…Ultimele două piese le-am înregistrat cu Tim, și a fost extraordinar. E foarte bună combinația. Cu toții știm încotro ne îndreptăm.“

Plant a vorbit și despre un nou disc împreună cu Krauss. „Da sunt, sigur“, a răspuns el când a fost întrebat dacă este posibilă o nouă colaborare cu cântăreața country.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button