Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Iron Maiden a lansat un filmuleț despre cum s-a lucrat la nou album „Senjutsu”

Iron Maiden a lansat un scurt film despre cum s-a lucrat la noul album al trupei, Senjutsu. Filmat la Guillaume Tell Studio în Paris – unde trupa a înregistrat în 2015 The Book Of Souls – filmul include clipuri cu bassistul Steve Harris, vocalistul Bruce Dickinson și producătorul Kevin Shirley care vorbesc despre album.

„A fost o experiență foarte, foarte bună”, spune Brice. „Cred că acesta este un album mai bun decât Book Of Souls . Chiar cred asta. Nu l-am ascultat cap coadă încă, pentru că am fost prins în mijlocul acțiunii, adică să-l fac.”

„Cred că este mult mai complex decât Book Of Souls”, continuă el. „Este cu siguranță mult mai variat. Și cred că vor fi câteva surprize adevărate. Este un cântec la care oamenii cu siguranță se vor întreba: Hei, ăștia sunt Iron Maiden?”

Senjutsu conține 10 piese, inclusiv The Writing On The Wall, lansată recent. Denumit după un termen japonez care în traducere liberă înseamnă „tactici și strategie”, care cel mai adesea este folosit în situații de luptă, Senjutsu are o copertă care este legată de samurai.

Senjutsu track listing

1. Senjutsu
2. Stratego
3. The Writing On The Wall
4. Lost In A Lost World
5. Days Of Future Past
6. The Time Machine
7. Darkest Hour
8. Death Of The Celts
9. The Parchment
10. Hell On Earth

sursa: loudersound.com

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button