Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Big Distortion”, noua piesă Joe Satriani

Joe Satriani a lansat Big Distortion, al doilea single de pe viitorul album, Shapeshifting, care va apărea la 10 aprilie.

Satriani a anunțat mai multe detalii despre album, cel mai recent dintr-o serie extraordinară care include What Happens Next din 2018, un album care a inclus colaborări cu bateristul Chad Smith și bassistul de la Deep Purple Glenn Hughes. Shapeshifting va apărea la 10 aprilie și a fost coprodus de Satriani și Jim Scott (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers). Trupa lui Satriani îi are pe veteranul baterist Kenny Aronoff, bassistul Chris Chaney (Jane’s Addiction) și clăparul Eric Caudieux.

„Când am făcut primul demo al piesei am scris ca titlu, ‘Big Distortion’,” a spus Satriani celor de la Billboard. „Mi-a plăcut enorm sound-ul, înțelegi? Când am dus melodia la studio, toți au avut aceeași reacție, se uitau la titlurile cântecelor care erau foarte descriptive, și când au ajuns la Big Distorsion, s-au uitat la mine și au întrebat: ‘Despre ce e vorba aici?”Este despre Big Distorsion. Despre asta e vorba.’”

„Iubesc sound-ul unei chitare distorsionate complexe. Cântecul este o celebrare a sunetului și a stării. Nu are o poveste sau un mesaj ascuns. Sunt foarte mândru să spun că este despre sunetul chitarei și cum simt muzica.”, a completat Satriani.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button