Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bateristul Frankie Banali (Quiet Riot) se recuperează după un atac cerebral

Frankie Banali, bateristul Quiet Riot, se recuperează acasă după ce a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în spital.

Banali se luptă cu un cancer pancreatic în stadiul IV și a petrecut o vreme într-un spital din California, unde a ajuns din cauza unei infecții.

Acum, bateristul a a distribuit o postare pe Facebook, pentru a le furniza fanilor amănunte despre starea sa de sănătate: „Am petrecut ultimele trei săptămâni în spital. Acum sunt acasă. Am avut două transfuzii de sânge. Dar am avut și un atac cerebral cât timp am fost acolo. Mă recuperez acasă. Mulțumesc pentru griji și gânduri bune.”

Banali a făcut public diagnosticul de cancer în octombrie, anul trecut, când a declarat că se luptă cu această boală din aprilie același an. „Prognozele inișiale erau foarte înspăimântătoare. Am avut de dus o luptă și a durat mult, dar sunt recunoscător să pot spune după câteva ședințe de chimioterapie și alte tratamente că sunt pe cale să revin la normal.

Este un drum greu, dar cancerul și-a găsit nașul și am de gând să lupt. ”, spunea Banali.

https://www.facebook.com/frankiebanali/posts/10217499803823267

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button