Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noua piesă Ozzy Osbourne, „It`s A Raid”

Ozzy Osbourne a lansat It`s A Raid, al patrulea single de pe noul album Ordinary Man. Este vorba despre o piesă realizată împreună cu rapperul Post Malone. Cei doi au mai realizat o piesă împreună Take What You Want, care apare pe almbele albume ale celor doi.

Despre album, Prințul Întunericului a declarat: „A fost foarte distractiv să-l fac deși este foarte diferit de celelalte albume ale mele. L-am înregistrat repede, ceea ce n-am mai făcut de la primul album cu Black Sabbath. A fost un altfel de proces, de care m-am bucurat”.

După ce săptămâna trecută a anunțat amânarea turneului nord-american de anul acest, Ozzy a acordat un interviu revistei Kerrang!, unde vorbește despre boală, recuperare, spunând că nu este fericit pentru că nu e sănătos.

Ozzy Osbourne a părut indestructibil în ultimii 70 de ani, păcălind moartea de mai multe ori de câte albume a lansat Black Sabbath. Nu demult, o cădere în baie i-a pus viața în pericol. O viață pe care se luptă să o recapete  de la începutul anului 2019.

„Am căzut și m-am lovit la cap”, își amintește el. „Și stăteam întins pe jos gândindu-mă calm că de data asta am facut-o lată. Am mers la spital și au găsit chestia asta în coloana vertebrală. În măduva spinării, fiecare părticică are lichid în jur, dar la mine nu mai ajungea lichidul. Era în agonie. Nu mai puteam mișca mâna. Avem și o infecție la degetul mare. Nah! Apoi am avut accidentul. Apoi am trecut peste asta și am făcut pneumonie. Care nu a dispărut. M-am gândit atunciu: de ce dracului nu mă omori?”

Înregistrarea piesei Take What You Want cu Post Malone l-a ajutat pe Ozzy să-și revină dintr-o gravă depresie, așa cum a făcut-o întregul proces de înregistrare a noului album, Ordinary Man . A menținut legătura cu Slash, Jonathan Davis de la Korn și cu colegii de trupă din Black Sabbath, Tony Iommi și Bill Ward.

Cât despre muzica pe care a ascultat-o în perioada de recuperare, Ozzy are o slăbiciune pentru cel mai recent album al lui Marilyn Manson, Heaven Upside Down.

„Dacă sunt fericit acum? Nu. Nu m-am însănătoșit”, continuă Ozzy. „Chestiam m-a dat al dracului de tare peste cap, dar sunt încă aici. De fapt, îmi era mai frică de moarte când eram tânăr decât acum. Încerc doar să mă bucur de anumite lucruri cât de mult posibil, chiar dacă este o perioadă al dracului de grea.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button