Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Un film documentar despre viața lui Ronnie James Dio a fost anunțat

Un documentar despre viața lui Ronnie James Dio urmează să fie realizat în curând, potrivit Classic Rock. Filmul, realizat împreună cu  văduva Wendy Dio, promite să fie „un documentar definitoriu despre Ronnie James Dio, integrând și filmări  care nu au mai fost văzute vreodată și fotografii din arhiva personală”.

„Suntem incredibil de norocoși să avem această ocazie de a spune pe marele ecran povestea unor mari artiști”, spune Kathy Rivkin Daum, de la divizia de film a BMG. „Dio, un uriaș reprezentant al rockului, a cărui muzică înseamnă atât de mult pentru milioane de fani din întreaga lume, îl merită pe deplin. Povestea din spatele pasiunii sale, a ambiției, suișurile și coborâșurile succesului, în lumea rock și metal-ului, este ceva ce publicul nu a mai văzut până acum și nu o va uita prea curând. Sunt onorați să o avem parteneră pe Wendy în această călătorie incredibilă  în care sărbătorim viața și munca lui Ronnie”.

„Sunt foarte entuziasmată de colaborarea cu BMG la acest documentar demult așteptat”, spune Wendy. „Ronnie și-a iubit fanii și sper ca aceștia să se bucure de această călătorie  prin viața lui”.

Data la care va fi lansat filmul nu a fost anunțată.

Pentru a marca 10 ani de la moartea lui Ronnie james Dio – cântărețul a murit de cancer la stomac în mai 2010 – BMG Records va relansa la 20 martie albumele solo dintre anii 1996 și 2004 care în prezent nu sunt accesibile: Angry Machines (1996)Magica (2000)Killing The Dragon (2002) și  Master Of The Moon (2004).

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button