Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alter Bridge va înregistra un nou album anul viitor

Mark Tremonti, chitaristul trupei Alter Bridge, a declarat pentru The Spokesman-Review că trupa se va reuni anul viitor pentru a înregistra un nou album. „Acesta este planul”, a spus el.

Myles Kennedy (liderul trupei) are un album solo, iar eu îl am pe al meu. Într-un final o să ne reunim ca Alter Bridge. De-abia așteptăm să înregistrăm și să plecăm în turneu.”

Acum două luni, Myles spunea că Alter Bridge nu a început încă să lucreze la un material nou. „Cred că fiecare e concentrat pe propriile proiecte solo. Știu că Mark Tremonti are un astfel de proiect. Evident, și eu. Așa că aș spune că ne-am putea concentra pe un viitor material Alter Bridge pe la finalul acestui an, sau începutul anului viitor. Din punctul meu de vedere ca autor de texte, trebuie să reumplu fântâna creativă. După albumul din 2019, și apoi cel de al doilea album solo, trebuie să repun cap la cap sursele de inspirație”.

Cel mai recent album Alter Bridge este cel din 2019, Walk The Sky, iar albumul solo al lui Myles Kennedy, The Ides Of March, a fost lansat în urmă cu trei zile.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button