Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Wasted On You”, noua piesă Evanescence, și urmărește videoclipul filmat în izolare

Autoizolarea și distanțarea socială din cauza pandemiei de coronavirus a sistat cele mai multe producții de film, inclusiv ale videoclipurilor. Dar unele trupe, cum este Evanescence, au găsit o modalitate de crea clipuri video pentru piesele lor în timp ce sunt blocate în carantină. 

Trupa a lansat ieri Wasted On You,  prima piesă de pe viitorul album The Bitter Truth , împreună cu un clip video cu fiecare membru Evanescence încercând să facă față singurătății izolării din propriile case. Chiar dacă pandemia și carantina nu au fost inspirația originală pentru acest cântec, se potrivește foarte bine cu frustrarea și descurajarea pe care le simte fiecare dintre noi, în această perioadă în care suntem blocați în case pentru o perioadă atât de lungă.

„Înregistram această piesă exact în momentul în care nu am mai putut intra în studio, și am terminat-o de acasă, cu fișiere share-uite și apeluri telefonice”, a spus cântăreața Amy Lee într-o declarație. „Mixările, vocile pe fundal, crearea clipului și a coperții albumului create toate de acasă au fost ca apa în deșert pentru mine, lumina mea în vremuri întunecate. Scriem în continuare și mai avem încă mult de lucru la acest album, dar vrem în această perioadă să lansăm piesele individual, pe măsură ce le finalizăm, pentru a trăi mai mult prezentul cu muzica și fanii noștri.”

The Bitter Truth va fi primul album al trupei Evanescence cu material original în ultimii 9 ani. În 2017, trupa a lansat Synthesis, reprelucrări instrumentale pentru piese mai vechi, inclusiv a piesei de succes Bring Me to Life.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button