Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă primul cântec al lui David Gilmour lansat în ultimii cinci ani

David Gilmour a lansat noua sa piesă Yes, I Have Ghosts – primul material al fostului vocalist și chitarist Pink Floyd de la albumul său Rattle That Lock, din anul 2015.

Vestea întregistrării unui nou material a apărut luna trecută, când s-a aflat că piesa, împreună cu alte materiale noi de la Gilmour, urmează să apară pe audiobook-ul soției sale, autoarea Polly Samson, A Theater For Dreamers.

Acum, la o săptămână de la lansarea oficială a audiobook-ului, Gilmour a lansat piesa, pe care a realizat-o împreună cu fiica sa Romany la harpă și backing vocals.

„Lucram la acest cântec exact înainte să intrăm în izolare și a trebuit să anulez sesiunea de înregistrări cu backing vocal-urile. Dar, așa cum s-a demonstrat, soluția era chiar aici – nu puteam fi mai fericit cu felul în care vocea lui Romany se completează cu a mea, iar stilul său de a cânta la harpă a fost o altă revelație.”, spune Gilmour într-o declarație.

A Theatre For Dreamers se petrece pe insula grecească Hydra în 1960, cu Samson scriind la versurile pentru Yes, I Have Ghosts.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button