Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Black Stone Cherry lansează videoclipul piesei „In Love With The Pain”

Rockerii din Kentucky de la Black Stone Cherry au lansat videoclipul pentru piesa In Love With The Pain, de pe viitorul lor album The Human Condition. 

Este a treia piesă de pe acest material, după Again (lansată în luna august) și Ringin’ In My Head, lansată luna trecută. Cântecul intră de azi și în playlistul Radio Total.

In Love With The Pain” este o piesă clasică, una neașteptată, de care nici măcar noi nu știam că avem nevoie”, se arată într-o declarație oficială a trupei. „Am scris acest cântec cu ani în urmă cu câțiva prieteni de-ai noștri, Scott Lindsey și Stephen Styles, cu intenția de a o da altui artist.

Dar, ne tot revenea în minte când ascultam demouri vechi. Așa că ne-am hotărât să-i dăm o șansă și am rearanjat-o astfel încât să ne punem amprenta personală asupra ei, și suntem foarte fericiți că am făcut-o. Iar acum a devenit preferata noastră.”

Videoclipul a fost regizat de Mike Rodway – care a mai lucrat cu trupa și pentru clipurile la My Last Breath, Me And The Devil Blues, și Carry Me On Down The Road – și spune o poveste de dragoste de vacanță care ar putea să aibă sau nu un final fericit. Va trebui să-l vedeți ca să aflați.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button