Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul videoclip Bring Me The Horizon, „Parasite Eve”

Bring Me The Horizon a lansat un nou single, Parasite Eve, inspirat din actuala pandemie, informează Metal Hammer. Piesa confirmă promisiunea recentă a liderului Oli Sykes care a spus că viitorul album al trupei britanice ar putea fi „seriously heavy”, după cum s-a exprimat, trecând de la ritmuri electronice claustrofobice la un cor bizar propulsat de riffuri apăsătoare.

Potrivit lui Sykes, Parasite Eve  a fost scris de cântărețul și clăparul Jordan Fish imediat ce lumea a intrat în izolare. „Parasite Eve a venit din ideea de a scrie un cântec horror de supraviețuire, dar în timp ce pandemia lua amploare, ne-am gândit să-l abandonăm. Dar, pe măsură ce trecea vremea, am început să ne dăm seama cât de relevantă era piesa aceasta și în loc să o ascundem, am putea să ne adresăm părții întunecate, să o primim și să procesăm ce se întâmplă…Parasite Eve este mesajul nostru de speranță, împachetat în tristețe și mânie.”

Clipul video pentru Parasite Eve prezintă o serie de imagini destul de bizare. Piesa poartă numele unui joc video.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button