Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bruce Springsteen anunță „Letter To You”, un nou album, și lansează piesa cu același nume

Bruce Springsteen a lansat Letter To You,  o nouă piesă care dă titlul viitorului album de 12 cântece care urmează să apară la 23 octombrie. Albumul, produs de Springsteen și Ron Aniello, include trei cântece pe care cântărețul le-a scris la începutul anilor 1970 și pe care nu le-a lansat niciodată: If I Was The Priest, Song for Orphans și Janey Needs a Shooter.

Într-un comunicat de presă, Springsteen a descris sesiunea de înregistrări ca fiind „complet live în studio, într-un mod în care nu am mai făcut-o niciodată și fără sunete suplimentare. Am făcut albumul în numai cinci zile, și s-a dovedit a fi una dintre cele mai grozave experiențe de înregistrări pe care le-am avut.”

Clipul oficial conține și imagini cu înregistrările E Street Band în studioul din casa lui Bruce Springsteen din New Jersey.

Într-o conversație cu Martin Scorsese în mai 2019, Springsteen a dezvăluit că s-a străduit să scrie cântece potrivite unei trupe de rock. „Am petrecut șapte ani fără scriu ceva pentru trupă”, spune el. „Și apoi, cu aproximativ o lună în urmă, am scris aproape un material întreg pentru un album al trupei…a venit aproape de niciunde. Am avut două săptămâni de vizite zilnice și a fost foarte frumos. Te face foarte fericit.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button