Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Tommy Lee lansează clipurile video pentru două noi single-uri

Bateristul trupei Motley Crue, Tommy Lee, a lansat clipurile video pentru două noi single-uri solo, informează revista Classic Rock. Lee a făcut echipă cu rapper-ul sud-african Push Push la piesa Tops, în timp ce pentru piesa Knock Me Down Lee a colaborat cu rapperul Killvein.

Ambele piese vor apărea pe viitorul album solo al lui Lee, Andro, care va fi lansat la 16 octombrie, ambele clipuri fiind regizat de Fred Durst de la Limp Bizkit.

Lee a petrecut ultimii doi ani compunând și înregistrând albumul și „va fi o provocare virtaulă pentru tot ceea ce credeai că știi despre el și înclinațiile sale”. Push Push spune: „A fost o incredibilă oportunitate să lucrez cu Tommy. S-a asigurat că sunt confortabil, liber să mă exprim în totalitate și fără limite. Clipul video a fost un vis devenit realitate. Am simțit că pot să-mi exprim toate valențele fără a fi judecat. Sincer, acea echipă ar fi fost stare să facă pe oricine să se simtă precum un star.”

Killvein a adăugat: „A fost grozav să lucrez cu Tommy! Este o nebunie pentru că am crescut ascultând Motley Crue, dar nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung să lucrez cu Tommy. Am fost surprins să aflu că auzise de mine, dar asta se datoreazp prietenului nostru comun, Danny Lohner. Danny i-a arătat lui Tommy ce muzică fac, iar Tommy mi-a trimis beat-ul. Am înregistrat jumătate de piesă în garajul meu din Sacramento, iar cealaltă jumătate în studioul său din Calabasas. Eram ca un copil într-un magazin cu ducliuri acolo – are de toate. Filmarea clipului a fost suprarealistă. Să lucrez cu Tommy și Fred Durst a fost un vis.”

Pe albumul Andro mai apar Mickey Avalon, King Elle Noir, Plya, Brooke Candy, Shotty Horroh, Lukas Rossi, Josh Todd și Pavin Mukhi.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button