Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alex Van Halen, către fratele său decedat: „Ne vedem dincolo”

Alex Van Halen a reacționat public în urma decesului fratelui și colegului său de trupă, Eddie Van Halen, făcând o declarație scurtă. Bateristul a distribuit și o fotografie cu amâmdoi pe când erau copii.

După ce ceilalți membri ai trupei și-au exprimat public regretul în urma decesului lui Eddie, Alex a scris pur și simplu: „Hei, Ed! Te iubesc. Ne vedem dincolo. Fratele tău, Al.” Fotografia care însoțește acest text îl arată pe Alex stând în picioare lângă Eddie care stă pe un cal de lemn și cântă la o tobă de jucărie.

Până acum nu a existat o declarație oficială a trupei în urma pierderii chitaristului, dar mesajul lui Alex urmează celor lui David Lee Roth, Michael Anthony, Sammy Hagar, Gary Cherone și Wolfgang Van Halen.

Alex și Eddie s-au născut în Amsterdam înainte să se mute împreună cu familia în Pasadena, California, în 1962. Frații au format legendara trupă în 1972, după ce au trecut prin Genesis, Mammoth, pentru ca apoi să existe Van Halen.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button