Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Keith Richards: „Scriam cântece în timp ce mă uitam la TV”

Lumea a fost un loc foarte diferit anul trecut, și asta este valabil fie că ești un om oarecare, fie că te cheamă Keith Richards.

În cel mai recent interviu acordat revistei  Classic Rock chitaristul povestește cum a trecut prin perioada de izolare, dacă a făcut ceea ce făcea și înainte de izolare sau dacă a fost nevoit să petreacă mai mult timpo în fața televizorului așa cum au făcut mulți dintre noi.

„Practic, chitara stă lângă fotoliul meu. Pentru că sunt momente în zi când îmi iau chitara brusc pentru că îmi trece ceva prin minte. Stau și scriu cântece, sau părți de cântece.”

Fie că e vorba de orele de serviciu petrecut pe Zoom, fie de copii care învață tabla înmulțirii din bucătărie, anul acesta cu toții ne-am scăldat în ape dubioase. Nici pentru Keith Richards nu a fost altfel.

„Mă afectează destul de mult, așa cum afectează pe toată lumea. Cu toții ne aflăm în această situație, și am petrecut timp cu familia și câțiva prieteni, un fel de petrecut timpul în bula ta, așa cum a făcut toată lumea. Întrebându-ne când o să se termine chestia asta. Și acum încă pare că va fi o iarnă grea.”

Întrebat dacă muzica live are nevoie de o alternativă, Richards spune: „În momentul de față, nu văd niciun plan B. Cred că toată lumea gândește „hai să trecem și peste asta și să terminăm cu ea cât mai repede posibil. ” E greu, pentru căsituașia ne-a ținut departe, și tot ceea ce noi vrem să facem este să fim împreună”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button