Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi noul videoclip Coldplay, „Cry, cry, cry”

Coldplay a lansat videoclipul la o nouă piesă de pe albumul Everyday Life. Cry, cry, cry este povestea de dragoste a unui cuplu de îndrăgostiți surprinși pe un ring de dans.

Clipul a fost regizat de actrița Dakota Johnson (care este și iubita lui Chris Martin) și Cory Bailey, iar coregrafia aparține Celiei Rowlson-Hall. Filmat la Rivoli Ballroom din Londra, videoclipul piesei Cry, cry, cry urmărește un cuplu de la începutul relației lor și până la bătrânețe, dansând în tot acest timp.

Coldplay a lansat Everyday Life, primul lor album dublu, în noiembrie, iar pînă acum au lansat single-urile Orphans, Arabesque, Daddy, Champion of the World și Everyday Life. Prima dată au cântat Cry, cry, cry la emisiunea „Ellen Degeneres Show”. La scurt timp după lansarea albumului, membrii trupei au anunșat că au încetat să mai meargă în turneu de promovare a albumului până cînd găsesc o soluție practică de merge în turneu cu zero emisii de carbon.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button