Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Dream Theater a lansat videoclipul live al piesei „Fatal Tragedy”

Trupa Dream Theater a lansat un clip video pentru piesa Fatal Tragedy. Cântecul, aflat pe albumul conceptual din 1999 Metropolis Pt.2: Scenes from a Memory, face parte și de pe viitorul album live al trupei Distant Memories – Live In London, care va fi lansat la 27 noiembrie.

Noul dublu album live a fost înregistrat în timpul concertului din februarie anul acesta la Hammersmith Apollo din Londra.

„Să cântăm Scenes from a Memory în întregime 20 de ani de la lansarea originală a fost o bucurie imensă pentru noi”, spune chitaristul John Petrucci. „Fatal Tragedy este unul dintre cele mai grele, întunecate și mai incitante cântece de pe Scenes și întotdeauna primește un răspuns uimitor din partea publicului nostru. Este o piesă importantă pentru că din punct de vedere liric ajută șa stabilirea detaliilor subiectului unei povești, în timp ce partea muzicală este unul dintre momentele noastre intrumentale preferate de pe album”, explică Petrucci.

Distant Memories – Live In London este primul album live al trupei după cel din 2014, Breaking The Fourth Wall.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button