Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Coldplay va lansa un album dublu

Coldplay va reveni în noiembrie cu un nou album dublu, „Everyday Life“, potrivit consequenceofsound.net. Băieții au anunțat vestea printr-o scrisoare trimisă membrilor fan clubului lor.

„Jumătate se numește Sunrise , iar cealaltă, Sunset. Va apărea la 22 noiembrie“,  au scris membrii trupei. „Este un fel de exprimare a modului în care noi simțim lucrurile“.

Un material recent din tabloidul britanic The Daily Star descria viitorul album ca fiind „artistic“ și „experimental“. Este încă neclar dacă cei de la Coldplay pur și simplu au combinat aceste douăalbume într-o dublă lansare sau au mai multe piese pregătite pentru fani pentru anul viitor.

Probabil că vom afla mai multe în curând, fiind așteptat un anunț oficial. În pregătire, Coldplay și-au updatat site-ul și profilurile de social media cu noi branduiri.

Ultimul album al celor de la Coldplay, A Head Full of Dreams a ieșit pe piață în decembrie 2015. De atunci, au lansat două EP-uri, Kaleidoscop în 2017 și Global Citizen -EP1, în 2018, dar și albumul live Live in Buenos Aires și filmul cu acest concert.

Articole recomandate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button