Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Maynard James Keenan de la Tool a avut COVID-19 și încă are probleme cu plămânii chiar și după câteva luni

Vocalistul trupei Tool, Maynard James Keenan, a dezvăluit că s-a infectat cu COVID-19 în luna februarie. Însă și după atâtea luni, încă resimte efectele, confruntându-se cu probleme la plămâni și tuse.

Vorbind pentru Arizona Republic despre viitorul album al trupei sale Piscifer, Existential Reckoning, Keenan a fost întrebat dacă Tool a renunțat la planurile de turneu din cauza pandemiei. „Încă mă recuperez după ce am contractat COVID-19 la finalul lunii februarie. Încă mă confrunt cu unele efecte. Dar a fost groaznic. Am supraviețuit, dar n-a fost deloc plăcut. A trebuit să trec peste asta”, a răspuns el.

Când gazda emisiunii și-a manifestat surpriza legată de dezvăluirea lui Keenan, acesta a explicat: „Nu am vrut să fac mare caz de asta. Dar e adevărat. Și există efecte secundare. Am luat niște medicamente foarte puternice pentru a diminua efectele secundare. Încă tușesc. Încă am plămânii afectați.”

Keenan se află astfel printre aceia care au contractat virusul, și de când au fost testați negativ încă mai suferă de unele efecte ale bolii. „Încă tușesc. În fiecare zi, am accese de tuse pentru că plămânii încă sunt afectați. Și tocmai am scăpat de o inflamare a închieturilor și mâinilor.”

„Am avut un atac autoimun asupra sistemului într-o formă asemănătoare artritei reumatoide. Din ce înțeleg, atacă la întâmplare. Cu asta m-am ales. Acesta a fost premiul meu.”

La finalul lunii februarie, Tool se afla în mijlocul unui turneu în Australia și Noua Zeelandă. A existat o știre potrivit căreia cel puțin un fan cu coronavirus a fost la concertul trupei din Auckland, Noua Zeelandă. De acolo, Tool a plecat să mai cânte două concerte în America în martie înainte ca industria muzicală să se închidă.

La finalul interviului, Keenan a mai spus: „Da, sunt aproape de revenire. Ai grijă la cel de lângă tine. Asta e tot. Fiți bine. Nu fiți tâmpiți.”

Keenan și Puscifer vor lansa noul album, Existential Reckoning, la 30 octombrie. În ceea ce privește trupa Tool, băieții speră să înregistreze un EP.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button