Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Va exista o continuare a filmului „Bohemian Rhapsody”? Ce spune Roger Taylor

Roger Taylor spune că posibilitatea unei continuări a filmului Bohemian Phapsody este puțin probabilă, potrivit Classic Rock și Rolling Stone.

Bohemian Rhapsody este cel mai bun film biografic și a câștigat două premii Oscar, două Globuri de Aur și două BAFTA, existând anumite zvonuri anul trecut că ar fi posibilă o continuare a acestuia.

Dar, la începutul acestui an, Brian May, chitaristul Queen, a declarat: „Să nu credeți că nu ne-am gândit și noi la asta. Am vorbit. Practic nu ne-am gândit la moment. Lucrurile se pot schimba, cred, dar cred că va fi dificil”.

Acum, într-un nou interviu pentru Rolling Stone, Taylor a fost întrebat din nou dacă au existat discuții despre o continuare. Bateristul a replicat: „Trebuie să spun că nu. Chiar cred că trebuie să stăm deopare o perioadă să privim lucrurile și să vedem dacă este un lucru credibil, care poate fi făcut.

Filmul a fost un mare hit. Am fost absolut încântați, evident, dar nu-mi doresc să fie văzut ca o mașinărie de adus bani. Trebuie să existe un scenariu foarte foarte bun pentru ca chestia asta să funcționeze. Acum nu mă pot gândi la o modalitate prin care să poată fi făcută o continuare”

Taylor adaugă râzând: „Dacă vine cineva cu un plan genial, poate că ne vom mai gândi la el. Acum suntem foarte fericiți cu ce a făcut acest film. Există atât de multe continuări care nu se potrivesc cu filmul original. Cred că este un teritoriu periculos, dacă privim în ansamblu”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button