Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul videoclip al lui Alice Cooper, un mesaj de încurajare în această perioadă

Alice Cooper a lansat un videoclip al noului său cântec Don’t Give Up, un mesaj de speranță pentru întreaga omenire care trece prin pandemia cu coronavirus.

Piesa începe cu un monolog al lui Cooper. „Da, știu că te lupți acum. Cu toții o facem, în diverse feluri. Este ca o nouă lume pe care nu o cunoaștem. E greu să dormi, e chiar mai greu să visezi. Dar uite, ai 7 miliarde de frați și surori cu care te afli în aceeași barcă, așa că nu intra în panică. Viața are un mod de supraviețuire și va continua. Nu suntem fragili, și cu siguranță nu vom fi distruși ușor.”

Don’t Give Up a fost produs de Bob Ezrin folosind ”tehnologie remote, și este o reacție spontană la provocările cu care ne confruntăm acum”, se menționează într-o declarație. „Alice Cooper a simțit nevoia să se adreseze direct fanilor săi aflați în izolare acasă, unde lucrează pentru a termina viitorul album. Este îndemnul lui Cooper de a ne ține capul sus, să rămânem puternici și să ripostăm împreună”.

„Este un cântec despre tot prin ceea ce trecem acum și despre a ține capul sus și a lupta împreună”, a spus Cooper.

În clip au participat și fani care au fost solicitați în urmă cu două săptămâni.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button