Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește trailerul oficial al documentarului despre viața lui Chuck Berry

Documentarul oficial despre viața lui Chuck Berry, Chuck Berry; The Original King of Rock ‘N’ Roll apare pe platformele de video contracost în această lună. Filmul va fi, de asemenea, lansat și pe DVD și Blu-ray la 27 noiembrie.

Filmul a fost regizat de Jon Brewer, care a mai lucrat la filme despre viața lui BB King, Nat King Cole și Jimi Hendrix, dar și la Beside Bowie: The Mick Ronson Story și Guns N’ Roses: The Most Dangerous Band In The World.

În trailer apar Gene Simmons, Alice Cooper, Keith Richards, Nils Lofgren, Steve Van Zandt, Johnny Rivers și Gary Clark Jr., dar și văduva lui Berry, Themetta “Toddy” Suggs.

„Am fost la familia lui și am vorbit cu văduva, care a fost absolut încântătoare”, a declarat Brewer pentru Below The Line. „Nu mai dăduse niciun interviu până atunci pentru că nu o lăsase Berry. Apoi, am construit povestea. Când a murit cineva, trebuie să construiești povestea și să o regăsești în acțiunile pe care le-a întreprins.

A creat adolescentul. Dacă te gândești înapoi în timp, erau mașini și cola și ieșirile cu prietenii. Erau acele povești minunate pe care le spunea. A fost frumos pentru că mulți copii s-au regăsit în versurile lui.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button