Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Un fan TOOL a reprodus membrii trupei și o scenă din piese LEGO. Cum îl putem ajuta să fie fabricate

Un fan Tool a proiectat din piese LEGO o scenă și figurine reprezentând membrii trupei la fel de precis și complex precum este muzica acestora. Iar cu ajutorul vostru, are șanse să devină un produs LEGO real.

Ideea face parte din inițiativa  LEGO Ideas, iar cineva care a folosit numele de „blocksandmocs” a creat din LEGO figurinele reprezentându-i pe toți cei patru membrii ai trupei și o scenă impresionantă.

Vocalistul Maynard James Keenan este surprins cu privirea lui de indian supărat , îmbrăcat la fel ca în timpul promovării noului album Fear Inoculum.

Bateristul Danny Carey este reprodus purtând un tricou al echipei Los Angeles Lakers, tricoul cu nr.24 al lui Kobe Bryant. Trebuie specificat că imaginea a fost urcată în decembrie, înainte de tragicul accident de elicopter în care acesta a pierit. Carey este un mare fan al echipei de baschet, purtând deseori tricouri și maiouri ale echipei, pe scenă.

În afară de figurine, “blocksandmocs” a creat o scenă completă cu lumini, echipamente și un set de tobe spectaculos.

Fanul are peste 2 000 de susținători. Dacă una dintre idei are 10 000 de susținători, proiectul este văzut de experții LEGO, având astfel șansa de a fi fabricat și vândut.

“blocksandmocs” a scris și câteva cuvinte despre ce l-a inspirat să facă proiectul TOOL : „Acest proiect este un tribut adus legendarei trupe rock Tool. Am fost inspirat de recenta lor realizare, după o lungă așteprare de 13 ani, lansarea noului album. Tool m-a însoțit pe tot parcursul vieții, fiind o parte esențială și integrală în playlistul vieții mele, până în ziua de azi și de acum înainte.”

Dacă vă place ideea lui, și vreți să-l susțineți pentru a ajunge la 10 000 de like-uri și a putea cumpăra proiectul lui, o puteți face pe site-ul de idei LEGO.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button