Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește videoclipul Evanescence pentru piesa „The Game Is Over”

Evanescence a lansat videoclipul pentru noua lor piesă, The Game Is Over, a doua de pe albumul The Bitter Truth. Prima piesă lansată de pe acest album a fost Wasted On You, în luna aprilie.

Lee spune despre piesă: „Acest cântec este despre sila pe care o avem față de aceste măști. Deghizările pe care le purtăm pentru alții, pentru ca ei să se simtă confortabil, sentimentele interioare pe care le avem față de ce arătăm în afară între limitele a ceea ce este acceptabil din punct de vedere social”.

The Game Is Over  este o promisiune pentru mine și un strigăt că voi fi mai reală, mai conectată la sinele pe care nu îl voi mai bloca în interior pentru că nu poate fi acceptat de alții. De asemenea, este o rugăciune de a deveni mai bunp, să nu mă mai simt atât de haotică, închisă și rănită pe interior”, a continuat ea.

The Game Is Over este al doilea single de pe viitorul album, The Bitter Truth, după Wasted On You. Piesa poate fi ascultată la Radio Total.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button