Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Soen a lansat clipul video pentru noul single, „Monarch”

Suedezii trupei de metal progresiv Soen au lansat un videoclip pentru noua lor piesă Monarch. Noul single face parte de pe viitorul album al trupei, Imperial care va fi lansat la 21 ianuarie.

Monarch este un cântec epic, dinamic despre atributele tradiționale ale omenirii. Convingerea că exprimarea compasiunii și a bunătății este un semn al slăbiciunii”, explică bateristul Martin Lopez.

„Lipsa unei direcții și a unei îndrumări în societate transformă tânăra generație în creaturi violente și distructive”, adaugă cântărețul Joel Ekelöf, „pentru că trăiesc într-o epocă în care cei care agresează sunt regi, iar ceilalți sunt victime.”

„Să faci un videoclip este o sarcină grea pentru că înseamnă să predai controlul asupra muzicii tale cuiva din afară”, continuă Lopez. „Vrei să faci un video care nu numai să reprezinte conținutul liric, dar să și surprindă armosfera și emoția cântecului, iar pentru asta trebuie să găsești un producător care are capacitatea de a înțelege și a transforma toate aceste cuvinte și note în imagini. Iar eu cred că am găsit persoana potrivită în daniele Berretta…A fost o plăcere să lucrăm cu el și ne bucurăm de cum a ieșit acest clip video.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button