Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Joe Satriani lucrează în izolare la două albume diferite

Se pare că Billy Corgan nu este singurul chitarist foarte ocupat, care lucrează la mai multe albume în timpul carantinei. Joe Satriani a dezvăluit că și el lucrează în același la timp la două albume diferite, potrivit Guitar World.

Deși cel mai recent album al chitaristului, Shapeshiftinga fost lansat în aprilie, Satriani le-a spus recent celor de la Australian Musician: „Mi-a intrat în cap să creez două materiale diferite în următoarele câteva luni. Unul va fi un alt album instrumental, iar celălalt va fi un album orientat mai mult pe voce. Dar ambele se vor concentra în jurul trupei mele live”.

Cât despre decizia sa de a separa albumele astfel, Satriani a spus în continuare: „Este o alegere neobișnuită pentru că trupa este unică, cu Kenny Aronoff la tobe și Bryan Beller la chitară bass, și un muzician australian fenomenal, Rai Thistlethwayte la clape și chitară, care este și un vocal fantastic.”.

Satriani a admis de asemenea că dacă nu ar fi apărut pandemia cu coronavirus, aceste albume probabil că nu ar fi apărut. „Dacă lucrurile ar fi decurs normal, ne-am fi blocat într-o mașină pentru turneu undeva prin Europa. Am fi cântat două ore și jumătate în fiecare noapte și ne-am fi lins rănile dimineața”, spune el.

În schimb, „turneul a fost pus pe pauză, iar trupa și cu mine ne-am trimis trimis mesaje cu muzică unul altora aproape în fiecare zi. Așa că iată-ne pe toți la bord gândindu-ne că vom construi aceste albume de acasă în următoarele luni. Așa că asta facem în acest timp acasă – încercăm să fim cât mai creativi posibil.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button