Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește noul trailer al documentarului despre viața lui Ozzy Osbourne

Un trailer nou-nouț a fost lansat pentru viitorul film documentar Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne. Filmul, care prezintă interviuri și fimări exclusive, a fost produs de A&E Network și regizat de R. Greg Johnston, în timp ce Ozzy Osbourne, soția sa și manager Sharon împreună cu fiul Jack Osbourne sunt printre producătorii executivi ai proiectului.

Filmul ar fi trebuit să aibă premiera în acest an în martie, dar toate planurile au fost amânate din cauza COVID-19. Va fi diguzat în premieră la A&E Network la 7 septembrie.

Noul clip se concentrează asupra primelor zile ale lui Ozzy ca artist solo, cum era acasă între turnee, și cum s-a născut Ozzfest. „Ori de câte ori tata era acasă, aveam senzația că se plictisește. Chiar dacă azi se plânge de perioada de turnee, nu e foarte OK acasă. Îmi amintesc de el ca tipul de pe canapea. Mă lua de la școală câteodată, dar întptdeauna aveam sentimentul că se întreba: Ce fac? Sunt aici, iar la asta nu mă pricep cel mai bine.”, povestește Jack.

„Brusc mi-am dat seama că Ozzy aparține drumului. Vreau să zic, mă simțeam ca un animal în cușcă.”, adaugă Ozzy.

Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne va conține interviuri cu Marilyn Manson, Post Malone, Rob Zombie, Ice-T și Jonathan Davis de la Korn.

Ozzy Osbourne și-a lansat cel mai recent album de studio, Ordinary Man, anul acesta în februarie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button